ΠΑΦΟΣ: Πασχαλινή κλοπή οδήγησε στο κελί 19χρονο

ΠΑΦΟΣ: Πασχαλινή κλοπή οδήγησε στο κελί 19χρονο

Σύλληψη 19χρονου για υπόθεση διάρρηξη και κλοπής από κατοικία διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε από 36χρονο ότι χθες (28/4) μεταξύ ωρών 12:00 το μεσημέρι μέχρι τις 23:30 το βράδυ και ενώ αυτός απουσίαζε από το σπίτι του, άγνωστοι διέρρηξαν την κατοικία του και έκλεψαν το κλειδί του αυτοκινήτου, το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ και στην συνέχεια το όχημα του.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησαν προέκυψε μαρτυρία εναντίον 19χρονου .

Ο 19χρονος συνελήφθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του νεαρού εντοπίστηκε το κλειδί αλλά και το όχημα του παραπονούμενου.

Στην συνέχεια, όπως διαφάνηκε εναντίον του 19χρονου εκκρεμούσαν και εντάλματα προστίμου για το χρηματικό ποσό των 925 ευρώ .

Οι εξετάσεις του ΤΑΕ Πάφου συνεχίζονται.

Απο ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Καύσωνας και μπλακ άουτ: Η ενεργειακή κρίση που εκθέτει το κράτος της «ανεπάρκειας»

Καύσωνας και μπλακ άουτ: Η ενεργειακή κρίση που εκθέτει το κράτος της «ανεπάρκειας»

Με θερμοκρασίες που ξεπερνούν τους 45 βαθμούς, η Κύπρος βυθίζεται ξανά σε διακοπές ρεύματος, αποκαλύπτοντας την βαθιά ενεργειακή κρίση και την πολιτική ανεπάρκεια που την συνοδεύει. Παρά τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις για επάρκεια, οι πολίτες βιώνουν το σκοτάδι και τους φουσκωμένους λογαριασμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE