Η Γιουνάιτεντ θέλει Όμπλακ για αντικαταστάτη του Ντε Χέα

Η Γιουνάιτεντ θέλει Όμπλακ για αντικαταστάτη του Ντε Χέα

Για αντικαταστάτη του Νταβίντ Ντε Χέα, σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Ισπανός τερματοφύλακας το καλοκαίρι, ψάχνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εξετάζει το ενδεχόμενο να αποκτήσει τον Γιάν Όμπλακ. 

Να αποκτήσει τον Γιάν Όμπλακ, σε περίπτωση που ο Νταβίντ Ντε Χέα αποχωρήσει το καλοκαίρι, θέλει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με το «ESPN».

Οι «κόκκινοι διάβολοι» επιθυμούν να είναι προετοιμασμένοι για το ενδεχόμενο να φύγει ο τερματοφύλακας τους και για αυτόν τον λόγο σκέφτονται την προσθήκη του 26χρονου.

Το συμβόλαιο που έχει ο Ισπανός με την ομάδα του λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο και δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα αν θα ανανεωθεί.

Από την άλλη πλευρά, ο Όμπλακ επέκτεινε πρόσφατα την συνεργασία του με την Ατλέτικο Μαδρίτης μέχρι τον Ιούνιο του 2021 και όποια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει θα πρέπει να δώσει 120 εκατ. ευρώ.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.