Θα υπάρξουν… ζόρια για Παπασταύρου αν τεθεί θέμα Ντάρμπισαϊρ

Θα υπάρξουν… ζόρια για Παπασταύρου αν τεθεί θέμα Ντάρμπισαϊρ

Μπορεί ο Ματ Ντάρμπισαϊρ να κάνει μία κακή χρονιά φέτος, έχοντας πετύχει μόλις δύο γκολ, όμως είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο της Ομόνοιας και θεωρείται δεδομένο πως θα υπάρξουν αντιδράσεις στην περίπτωση που τεθεί θέμα αποχώρησης του.

Ξεκαθαρίζουμε ότι ΔΕΝ έχει τεθεί τέτοιο ζήτημα μέχρι σήμερα, όμως λόγω του ότι το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο και επειδή ο Γιάννης Αναστασίου έδειξε να μην τον έχει στις βασικές επιλογές του, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί ενόψει καλοκαιριού, αν παραμείνει στον πάγκο ο Ελλαδίτης τεχνικός και τη νέα σεζόν.

Θυμίζουμε βέβαια ότι ο 33χρονος (14/04/1986) Άγγλος επιθετικός έχει συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια και δε νομίζουμε ότι ο Σταύρος Παπασταύρου θα ήθελε να διαχειριστεί μία τέτοια… «καυτή πατάτα».

Φέτος ο Ντάρμπισαϊρ έχει αγωνιστεί στα 23 από τα 29 ματς πρωταθλήματος, έχοντας αγωνιστεί βασικός μόνο στα 12, μετρώντας συνολικά, 1374 λεπτά συμμετοχής.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.