ΚΥΠΡΟΣ

«Διπλό» η ΑΕΛ - Μεγάλη χαμένη η Δόξα

«Διπλό» η ΑΕΛ - Μεγάλη χαμένη η Δόξα

Η ΑΕΛ αν και ήταν η βαθμολογικά αδιάφορη του αγώνα με την Δόξα στο Μακάρειο, κατάφερε να φθάσει στη νίκη με 2-1.

Σέμα και Ταγκμπατζούμι ήταν οι σκόρερ για το συγκρότημα του Χριστάκη Χριστοφόρου, ενώ η Δόξα είχε ισοφαρίσει προσωρινά μετά από λάθος του Φεγκρούς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα της Λεμεσού, όταν στο 11ο λεπτό ο Οχένε ανάγκασε τον Χατζηφραγκίσκου σε δύσκολη απόκρουση και ο Σέμα στην επαναφορά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Δόξα απάντησε σχεδόν άμεσα με περιέργο τρόπο. Ο Φεγκρούς προσπάθησε να διω΄ξει αλλά το σουτ του βρήκε την πλάτη του Γκιλ και κατέληξε στα δίχτυα του.

Η προσφυγική ομάδα δημιούργησε ευκαιρίες με τους Λόπο και Ράμος αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Αντίθετα, η ΑΕΛ ήταν πιο ουσιαστική στο παιχνίδι και στο 75΄ ο Ταγκμπατζούμι σκόραρε για το 2-1, αφού προηγήθηκε δοκάρι στην κεφαλιά του Σέμα.

ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ: Χατζηφραγκίσκου, Ζόρζε (54΄ Φεράν), Ράμος, Αντόνιο, Γκιλ, Καλδερόν, Λεονάρντο, Εμάνουελ, Ρ. Γκονζάλες, Λόπο, Αρέστη (69΄ Λόπες).

ΑΕΛ: Φεγκρούς, Εσπάνα (40΄ Σιέλης), Ελευθερίου, Ιονίτσα, Οχένε, Σταύρου (46΄ Ταγκμπατζούμι), Νικολάου, Σέμα, Καρλίτος, Μεντί (60΄ Σακέτι), Ντιαλό.

Στο παιχνίδι κόπηκαν 15 εισιτήρια.

Ο Νίκος Ανδρέου πραγματοποίησε ντεμπούτο στον πάγκο της Δόξας ενώ ο Σέμα πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΕΛ.

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΓΓ του ΑΚΕΛ για Εκλογές: «Μπορώ με βεβαιότητα να σας πω ότι είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα»

ΓΓ του ΑΚΕΛ για Εκλογές: «Μπορώ με βεβαιότητα να σας πω ότι είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα»

Με έκκληση «στις χιλιάδες ψηφοφόρους της Αριστεράς, αλλά και σε κάθε προοδευτικό πολίτη που θέλει αλλαγή πορείας» να συνταχθούν με το ΑΚΕΛ, δύναμη διεκδίκησης στην Κύπρο και την Ευρώπη και «να κάνουμε τη διαφορά για να αλλάξουμε τα πράγματα» ο ΓΓ του κόμματος στην κεντρική παγκύπρια προεκλογική συγκέντρωση δήλωσε ότι για το ΑΚΕΛ η θέση της Κύπρου στην ΕΕ είναι αδιαπραγμάτευτη. «Αλλά οφείλουμε να απαντήσουμε στο καίριο ερώτημα: Ποια Ευρώπη θέλουμε;».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top