ΕΡΕΥΝΕΣ - ΦΟΝΟΙ: Στα κόκκινα νερά η βάρκα της ΕΜΑΚ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΡΕΥΝΕΣ - ΦΟΝΟΙ: Στα κόκκινα νερά η βάρκα της ΕΜΑΚ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην έρευνα αντικειμένου στην Κόκκινη Λίμνη, το οποίο πιθανό να είναι βαλίτσα, επικεντρώνονται οι έρευνες των Αρχών την Τρίτη (30/4), για την πρωτοφανή υπόθεση του κατά συρροή δολοφόνου “Ορέστη”.

Της Γεωργίας Παππούτα

Πιο συγκεκριμένα οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί της Τρίτης ενώ αυτή την στιγμή (11:50) η βάρκα της ΕΜΑΚ μαζί με την κάμερα ξεκίνησε τις έρευνες στα κόκκινα νερά προσπαθώντας να εντοπιστεί το αντικείμενο, με την ελπίδα ότι πρόκειται για την δεύτερη βαλίτσα.

Να σημειώσουμε πως από το πρωί το παρών του έδωσε στο σημείο και ο διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας ο οποίος παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις των ερευνών τόσο στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό όσο και στην λίμνη Μέμι στον Ξυλιάτο. 

Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα (29/04) πραγματοποιήθηκε νεκροτομή επί της σορού ενήλικης γυναίκας που εντοπίστηκε την Κυριακή του Πάσχα μέσα σε βαλίτσα, στον βυθό της Κόκκινης Λίμνης, στο Μιτσερό, με τις κυπριακές αρχές να τελούν εν αναμονή των εξετάσεων DNA για την ταυτοποίηση του θύματος.

Φωτογραφία από την βάρκα της ΕΜΑΚ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE