Παίκτης της Ομόνοιας ΠΙΚΑΡΕΙ τον Κλοπ και τη Λίβερπουλ με… Σερ Άλεξ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Παίκτης της Ομόνοιας ΠΙΚΑΡΕΙ τον Κλοπ και τη Λίβερπουλ με… Σερ Άλεξ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Γνωστός για την συμπάθεια του στη Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ ο αμυντικός της Ομόνοιας Φάνος Κατελάρης πειράζει τους φίλους της Λίβερπουλ.

Ο 22χρονος παίκτης αναδημοσίευσε ένα δημοσίευμα στο οποίο αναφέρεται πως η συγκομιδή των 91 βαθμών από τη Λίβερπουλ (με ακόμη δύο ματς στο χέρι) είναι ίση με τη μεγαλύτερη του Φέργκιουσον στην Πρέμιερ Λιγκ και στη συνέχεια αναφέρεται στην ανάρτηση πως ο Σερ Άλεξ πήρε τον τίτλο 13 φορές… πικάρωντας έτσι τους οπαδούς της Λίβερπουλ.

Ο Κατελάρης δεν έχασε ευκαιρία και σχολίασε σε ελεύθερη μετάφραση: «Πόντοι χωρίς πρωτάθλημα, η Λίβερπουλ κάνει τους πόντους να… μην μετράνε», θέλοντας προφανώς να πει πως όσους πόντους και αν πάρει η Λίβερπουλ του Κλοπ στο τέλος ο τίτλος θα μετράει, ο οποίος όπως φαίνεται πάει προς την Σίτι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE