ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: «Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα σχόλια ότι ο φόνος 40χρονης είναι έγκλημα του 35χρονου Ελληνοκύπριου»

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: «Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα σχόλια ότι ο φόνος 40χρονης είναι έγκλημα του 35χρονου Ελληνοκύπριου»

Ο συμπρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής για το Έγκλημα και για Εγκληματικά Θέματα, Τ/κ δικηγόρος Χακί Ονέν, σε δηλώσεις του είπε ότι η 40χρονη γυναίκα που βρέθηκε δολοφονημένη στις 6 Ιανουαρίου 2019 σε περιοχή κοντά στο παράνομο αεροδρόμιο στην κατεχόμενη Τύμπου, πιθανόν να μην είναι ένα από τα θύματα στις υποθέσεις που διερευνώνται κατά του 35χρονου ύποπτου, αφού ο τρόπος δολοφονίας της δεν συνάδει με τη μέθοδο δολοφονίας των θυμάτων που έχουν εντοπισθεί στο Μιτσερό.

Σε δημοσίευμα της ηλεκτρονικής «Κίπρις» την Δευτέρα (29/4), αναφέρει ότι στις δηλώσεις του ο κ. Ονέν είπε ότι ο κάθε κατά συρροή δολοφόνος έχει τη δική του μέθοδο δολοφονίας και ότι ο τρόπος δολοφονίας της 40χρονης είναι διαφορετικός από τη μέθοδο που χρησιμοποιήθηκε στα θύματα που εντοπίστηκαν, αφού η αιτία θανάτου της 40χρονης είναι πολλαπλές μαχαιριές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός βγήκε από τη Δημοσιογραφική Εστία, όπου ολοκληρώθηκε η πανσυνδικαλιστική σύσκεψη για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ). Μετά από μήνες διαβουλεύσεων και έντονων διαπραγματεύσεων, το συνδικαλιστικό κίνημα έκανε αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν δέχεται να αλλάξει ούτε ένα γράμμα από το πλαίσιο που παρουσιάστηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE