Ομίλοι ΓΙΟΚ, για αυτό ΜΕΓΑΛΩΣΕ η τρύπα!

Ομίλοι ΓΙΟΚ, για αυτό ΜΕΓΑΛΩΣΕ η τρύπα!

Ο ΑΠΟΕΛ έχει τον ψηλότερο προϋπολογισμό, κάτι που φαίνεται από τα οικονομικά δεδομένα που είδαν το φως της δημοσιότητας από την ΚΟΠ, ωστόσο η έλλειψη είναι μεγάλη.

Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν μια μεγάλη τρύπα της τάξης των €5.091.132. Αυτό φανερώνει πως… (κυριολεκτικά) κόστισε ακριβά ο αποκλεισμός από την Ευρώπη καθώς κύριος στόχος της ομάδας ήταν να βρεθεί σε ευρωπαϊκό όμιλο κάτι που τελικά (ως γνωστόν) δεν έγινε.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανάλυση: Ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν - Το κυπριακό και οι βασικές προκλήσεις

Ανάλυση: Ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν - Το κυπριακό και οι βασικές προκλήσεις

Η Κύπρος ως κράτος μέλος της ΕΕ από το 2004, νομικά, υποχρεούται να ενταχθεί στη ζώνη Σένγκεν. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη πλήρες μέλος της Σένγκεν-δηλαδή δεν έχει ενταχθεί στη λειτουργική εφαρμογή του καθεστώτος  χωρίς εσωτερικά σύνορα. Η Κυπριακή Δημοκρατία, βρίσκεται από το 2023 σε φάση αξιολόγησης ( Schengen evaluation process), κάτι που αποτελεί προϋπόθεση για την πλήρη ένταξη. Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, η Κυπριακή Δημοκρατία θα είναι έτοιμη ως προς τα τεχνικά ζητήματα, μέχρι το τέλος του 2025. Εξέφρασε τη βεβαιότητα, ότι το 2026, η Κύπρος θα ενταχθεί στη ζώνη Σένγκεν.

BEST OF TOTHEMAONLINE