Έκλεψαν Κύπριο στην κατεχόμενη Αμμόχωστο- «Τσάκωσαν» τον δράστη στο οδόφραγμα Δερύνειας

Έκλεψαν Κύπριο στην κατεχόμενη Αμμόχωστο- «Τσάκωσαν» τον δράστη στο οδόφραγμα Δερύνειας

Θύμα κλοπής στην κατεχόμενη Αμμόχωστο έπεσε Ελληνοκύπριος σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Yeni Bakis ο Ελληνοκύπριος Α.Α βρισκόταν σε καζίνο στην κατεχόμενη Αμμόχωστο όταν άγνωστος του έκλεψε το κινητό.

Ο συμπατριώτης μας ανήμερα του Πάσχα κατήγγειλε το περιστατικό στην λεγόμενη Αστυνομία που αμέσως ξεκίνησε τις έρευνες για εντοπισμό του δράστη.

Την Τρίτη 30/4 όπως σημειώνεται ο κλέφτης «πιάστηκε στη φάκα» όταν προσπάθησε να περάσει από το οδόφραγμα Δερύνειας.

Πρόκειται για 37χρονο Βούλγαρο, τον Αngel Vasilev Barakov o οποίος οδηγήθηκε ενώπιον ψευδοδικαστηρίου το οποίο διέταξε την κράτηση για περίοδο 3 ημερών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.