Κατεχόμενη Λευκωσία: Κρίσιμα στην εντατική κοριτσάκι 2,5 ετών- Έπεσε από το μπαλκόνι ενώ έπαιζε

Κατεχόμενη Λευκωσία: Κρίσιμα στην εντατική κοριτσάκι 2,5 ετών- Έπεσε από το μπαλκόνι ενώ έπαιζε

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει κοριτσάκι 2,5 ετών το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά το απόγευμα της Τρίτης 30/4.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ τύπο το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 16:00 στην περιοχή Μάντρες της επ. Λευκωσίας όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται το 2,5 ετών κοριτσάκι ενώ έπαιζε στο μπαλκόνι της οικίας της βρέθηκε στο κενό από ύψος δύο μέτρων.

Αμέσως κλήθηκε στο σημείο ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε το κοριτσάκι στο Νοσοκομείο όπου εισήχθη στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Η μικρή Fatma Asya Devec όπως σημειώνετια φέρει σοβαρά τραύτα σε διάφορα μέρη του σώματός της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.