ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ των δύο

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ των δύο

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Sportday την Τετάρτη (01-05-2019) ο Ρενάτο Μαργκάσα ερωτηθείς εάν είχε καμιά επικοινωνία με τον Ιβάιλο Πέτεφ από τότε που δημιουργήθηκε το θέμα και έφυγαν από την Ομόνοια, απάντησε «Όχι, θα τον βλέπω μόνο στο δικαστήριο».

Άρα συνάντηση των δύο ξανά στο δικαστήριο…

Διαβάστε: 

Μαργκάσα: «Άδικο αυτό που έγινε…» – Όλα όσα είπε για Νέα Σαλαμίνα, Ομόνοια, θέμα με Πέτεφ και για τη μάχη του φετινού τίτλου

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.