ΕΛ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Σύλληψη 35χρονης και 19χρονης για τα κλεμμένα διαμάντια και χρυσαφικά

ΕΛ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Σύλληψη 35χρονης και 19χρονης για τα κλεμμένα διαμάντια και χρυσαφικά

Χρυσαφικά τα οποία είχαν κλαπεί εντόπισαν σήμερα (Τετάρτη 1/5) μέλη της Αστυνομίας κατά τη διάρκεια έρευνας σε κατοικία όπου διαμένουν 35χρονη και 19χρονη, οι οποίες συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Συγκεκριμένα, 50χρονη κατήγγειλε χθες (30/4) στην Αστυνομία ότι, κλάπηκαν από το χώρο διαμονής της, στην επαρχία Αμμοχώστου, δύο δακτυλίδια, μία χρυσή καδένα λαιμού και μία καδένα λαιμού από λευκό χρυσό και διαμάντια.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν σήμερα (1/5) έρευνα στην κατοικία όπου διαμένουν οι 35χρονη και 19χρονη και εντόπισαν στο πορτοφόλι της 19χρονης, μεταξύ άλλων κοσμημάτων, δύο καδένες λαιμού, αντίστοιχα από χρυσό και λευκό χρυσό με διαμάντια, τις οποίες στη συνέχεια η 50χρονη παραπονούμενη αναγνώρισε ως την περιουσία της που είχε κλαπεί.

Εναντίον της 35χρονης και 19χρονης εξασφαλίστηκαν Δικαστικά εντάλματα σύλληψης, βάσει των οποίων συνελήφθησαν λίγο μετά τις 6.30 το απόγευμα σήμερα και τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια και πάμε στη Γενεύη με ένα και συγκεκριμένο στόχο, την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη της Προεδρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE