ΕΚΛΕΙΣΑΝ Πολωνία, θα ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕ Ολλανδία ο Γιάννης…

ΕΚΛΕΙΣΑΝ Πολωνία, θα ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕ Ολλανδία ο Γιάννης…

Σε προηγούμενο μας παρασκήνιο, είχαμε γράψει ότι η Πέμπτη (02/05) είναι κρίσιμη μέρα για την ομάδα της Λευκωσίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Θα ΓΕΦΥΡΩΣΕΙ τις διαφορές Αναστασίου-Λάρκου το ΑΦΕΝΤΙΚΟ;

Ο λόγος είναι ότι μέσα από τις συναντήσεις που θα έχει ο Σταύρος Παπασταύρου με τους τεχνικούς υπεύθυνους, θα ξεκαθαρίσει αν θα βρει τη φόρμουλα για να γεφυρώσει τις διαφορές των Αναστασίου και Λάρκου σε θέματα φιλοσοφίας που αφορούν το κεφάλαιο του προγραμματισμού, καθώς και για άλλα ζητήματα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και για το θέμα της χώρας που θα γίνει η καλοκαιρινή προετοιμασία έχουν διαφορετική άποψη, αφού ήδη οι «πράσινοι» έκλεισαν το προπονητικό κέντρο Μιστράλ στην Πολωνία, ενώ ο Ελλαδίτης τεχνικός προτιμούσε η ομάδα να κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία!

Π.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE