ΠΑΦΟΣ: Μπήκε σπίτι του και τον άρχισε σε κλωτσιές και μπουνιές - Συνελήφθη στο αεροδρόμιο

ΠΑΦΟΣ: Μπήκε σπίτι του και τον άρχισε σε κλωτσιές και μπουνιές - Συνελήφθη στο αεροδρόμιο

Υπόθεση διάρρηξης κατοικίας με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Τρίτη 30 Απριλίου γύρω στις 07:30 το πρωί καταγγέλθηκε από 43χρονο στην Αστυνομία ότι λίγο νωρίτερα στις 07:20 το πρωί ενώ βρισκόταν στην οικία του άνοιξε την πόρτα και εισήλθε στο σπίτι του ένα πρόσωπο ηλικίας 50 ετών.

Ακολούθως ο 50χρονος επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη της οικίας χτυπώντας τον στο κεφάλι με τα πόδια και τα χέρια του προκαλώντας του βαριά σωματική βλάβη.

Εναντίον του 50χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Ο 50χρονος εντοπίστηκε στο χώρο αναχωρήσεων του αεροδρομίου Λάρνακας συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Την υπόθεση εξετάζει ο αστυνομικός σταθμός Πόλης Χρυσοχούς.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.