ΠΑΦΟΣ: Έκλεψε όχημα και το άφησε λίγο αργότερα - Δεν γλίτωσε την σύλληψη

ΠΑΦΟΣ: Έκλεψε όχημα και το άφησε λίγο αργότερα - Δεν γλίτωσε την σύλληψη

Στην σύλληψη 23χρονου προχώρησε την Τετάρτη 1/5 στις 19:30 το βράδυ η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και κλοπή οχήματος.

Συγκεκριμένα, στις 26 Απριλίου στη 13:15 το μεσημέρι καταγγέλθηκε από 20χρονο ότι κλάπηκε το όχημα του το οποίο ήταν σταθμευμένο στην περιοχή Κισσόνεργας δεκαπέντε λεπτά νωρίτερα και τα κλειδιά βρίσκονταν εντός του οχήματος.

Γύρω στις 14:30 της ίδιας ημέρας μετά από πληροφορία που εξασφάλισε η Αστυνομία το όχημα εντοπίστηκε στη Λεωφόρο Μεσόγης.

Μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου αφού εντόπισαν το όχημα προχώρησαν σε σειρά εξετάσεων και παρέλαβαν αριθμό τεκμηρίων και περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις.

Κατά την διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον 23χρονου εξασφαλίστηκε εναντίον του ένταλμα σύλληψης, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον αστυνομικό σταθμό Πέγειας.

ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE