ΠΑΦΟΣ: Έκλεψε όχημα και το άφησε λίγο αργότερα - Δεν γλίτωσε την σύλληψη

ΠΑΦΟΣ: Έκλεψε όχημα και το άφησε λίγο αργότερα - Δεν γλίτωσε την σύλληψη

Στην σύλληψη 23χρονου προχώρησε την Τετάρτη 1/5 στις 19:30 το βράδυ η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και κλοπή οχήματος.

Συγκεκριμένα, στις 26 Απριλίου στη 13:15 το μεσημέρι καταγγέλθηκε από 20χρονο ότι κλάπηκε το όχημα του το οποίο ήταν σταθμευμένο στην περιοχή Κισσόνεργας δεκαπέντε λεπτά νωρίτερα και τα κλειδιά βρίσκονταν εντός του οχήματος.

Γύρω στις 14:30 της ίδιας ημέρας μετά από πληροφορία που εξασφάλισε η Αστυνομία το όχημα εντοπίστηκε στη Λεωφόρο Μεσόγης.

Μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου αφού εντόπισαν το όχημα προχώρησαν σε σειρά εξετάσεων και παρέλαβαν αριθμό τεκμηρίων και περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις.

Κατά την διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον 23χρονου εξασφαλίστηκε εναντίον του ένταλμα σύλληψης, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον αστυνομικό σταθμό Πέγειας.

ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.