Κόντρα Ομόνοιας-ΑΠΟΕΛ και δεύτερη αιώνια μάχη ΤΙΤΛΟΥ!

Κόντρα Ομόνοιας-ΑΠΟΕΛ και δεύτερη αιώνια μάχη ΤΙΤΛΟΥ!

Την Πέμπτη 2 Μαϊου η συνέχεια της τελικής φάσης του Πρωταθλήματος Ανδρών Futsal όπου θα αναδειχτεί και ο φετινός πρωταθλητής.

Η Ομόνοια θα αντιμετωπίσει το ΑΠΟΕΛ στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι που θα αρχίσει στις 19:00 και με τη στήριξη της ΚΟΠ θα μεταδοθεί απευθείας από τη Cytavision.

Στο πρώτο παιχνίδι (18 Απριλίου) η Ομόνοια νίκησε μέσα το Λευκόθεο το ΑΠΟΕΛ με 3-2 στη διαδικασία των πέναλτι και πήρε προβάδισμα με 1-0 στις νίκες. Ο κανονικός αγώνας έληξε ισόπαλος 4-4 και ακολούθησε η παράταση όπου είχαμε πάλι ισοπαλία, 5-5.

Όπως είναι γνωστό η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις τρεις νίκες θα εξασφαλίσει το τίτλο.

Εθνικός Λατσιών – Ararat Fonbet
Για το δεύτερο όμιλο ο Εθνικός Λατσιών την Πέμπτη 2 Μαϊου θα αντιμετωπίσει την Ararat / Fonbet. Ο Εθνικός προηγείται με 2-1 στις νίκες.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Λύκειο Λατσιών και θα αρχίσει στις 20:30.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.