MasterChef: Η τελική τετράδα που πάει τελικό!

MasterChef: Η τελική τετράδα που πάει τελικό!

Μπορεί την Πρωτομαγιά να ξεκίνησαν τα νέα επεισόδια του MasterChef επί της οθόνης, ωστόσο ήδη δόθηκε το σύνθημα της έναρξης των γυρισμάτων για τον μεγάλο τελικό.

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος οι δύο φιναλίστ θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό σε μεγάλα εστιατόρια, προκειμένου να διαγωνιστούν υπό την εποπτεία διάσημων σεφ.

Εν συνεχεία θα κληθούν να μαγειρέψουν στο πλατό του «MasterChef» με τη συνδρομή πρώην συμπαικτών τους.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τις πληροφορίες του «TV Έθνους», οι επόμενες αποχωρήσεις θα είναι της Ασημίνας και του Ζαχίρ, ενώ στους τέσσερις φιναλίστ δεν συμπεριλαμβάνονται η Ιωάννα Μπουρλόκα και ο Παντελής Βούρος.

Αυτό σημαίνει ότι τόσο ο Πάνος Ιωαννίδης όσο και ο Σωπήρης Κοντιζάς δεν αγωνιούν πλέον για το μεγάλο έπαθλο.

Τελική τετράδα θα είναι οι: Πάνος, Μάνος, Σπυριδούλα και Χρήστος, όλοι παίκτες δηλαδή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.