Survivor: Εκτός παιχνιδιού η Κύπρια παίκτρια – VIDEO

Survivor: Εκτός παιχνιδιού η Κύπρια παίκτρια – VIDEO

Αποχώρησε η Κύπρια παίκτρια από το Survivor το βράδυ της Τρίτης (30/4)!

Η Ελπίδα Μεζιρίδου, έφυγε λίγο μετά την ένωση των δύο ομάδων του παιχνιδιού.

Η Κύπρια ήταν από τους παίκτες που μπήκαν στο παιχνίδι κατά την διάρκεια και όχι από την αρχή. 

«Έχω προετοιμαστεί ψυχολογικά, έχω μαζέψει όλα μου τα πράγματα, τα κοχυλάκια μου… Νιώθω γεμάτη, φεύγω με αναμνήσεις πολλές, με πολλούς φίλους που σίγουρα θα τα πούμε έξω και με τους Έλληνες και με τους Τούρκους. Πέρασα απλά υπέροχα, φεύγω με ένα τεράστιο χαμόγελο. Δεν στεναχωριέμαι, ήθελα να συνεχίσω, αλλά νιώθω γεμάτη…», είπε μεταξύ άλλων η Ελπίδα.

Μάλιστα τόνισε πως θα της λείψει κατά κύριο λόγο η Ρία, με την οποία ήρθε πολύ κοντά και έχει δεθεί αρκετά. Η έτερη παίκτρια δεν δίστασε παρότι βρίσκεται σε άλλη ομάδα να σηκωθεί να την αγκαλιάσει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE