ΦΕΥΓΑΤΟΣ και εξετάζεται από Κυπριακές ομάδες

ΦΕΥΓΑΤΟΣ και εξετάζεται από Κυπριακές ομάδες

To SDNA γράφει για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό που παρότι δεν έκανε τη… διαφορά στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» την φετινή σεζόν, εντούτοις απασχολεί – εν όψει καλοκαιριού – ομάδες της Super League και της Κύπρου.

Μπορεί ο Ματίας Ντεφεντερίκο να μην κατάφερε με τις εμφανίσεις του να σηκώσει την «σκόνη» που θα περίμεναν πολλοί, όταν το περασμένο καλοκαίρι ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στον Απόλλωνα Σμύρνης, ωστόσο ο Αργεντινός εξτρέμ έχει τα ελαφρυντικά του για τις…χαμηλές στροφές (17 συμμετοχές – 0 γκολ – 2 ασίστ).

Ποια είναι αυτά;

Το πρώτο έχει να κάνει με την μεγάλη σε χρονική διάρκεια απουσία του από τα γήπεδα, πριν από την άφιξή του στη χώρα μας για λογαριασμό της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Ο Ντεφεντερίκο υπέγραψε μήνα Σεπτέμβρη στον Απόλλωνα χωρίς να έχει λάβει μέρος στην καλοκαιρινή προετοιμασία, που όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι για την σωστή λειτουργία ενός ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια μιας σεζόν.

Από κει και πέρα η πικρή αλήθεια είναι πως στον φετινό Απόλλωνα, ήταν δύσκολο όχι μόνο για τον Ντεφεντερίκο, αλλά και για οποιονδήποτε άλλο παίκτη των «κυανόλευκων» να δείξει – στο βαθμό που θα ήθελε – την ατομική αξία του.

Μια φορά, η επερχόμενη λύση της συνεργασίας του Αργεντινού παίκτη με τον Απόλλωνα, έπειτα από τον υποβιβασμό της ομάδας στη δεύτερη κατηγορία, βάζει τον 29χρονο ποδοσφαιριστή στη διαδικασία αναζήτησης νέας ομάδας.

Μάλιστα σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του SDNA εκτός από την κυκλοφορία του βιογραφικού του στην Κύπρο, εσχάτως και σε σουπερλιγκάτες γειτονιές που αρέσκονται στις μεταγραφές Λατινοαμερικάνων παικτών, εξετάζουν την περίπτωση του (προσεχώς ελεύθερου) Ντεφεντερίκο, που θεωρήθηκε ένα πολύ μεγάλο ταλέντο στο ξεκίνημα της καριέρας του, χωρίς ωστόσο η εξέλιξή του να δικαιώσει τις υψηλές προσδοκίες.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.