ΚΥΠΡΟΣ

Σπουδαίο παιχνίδι για την Ανόρθωση την Τετάρτη

Σπουδαίο παιχνίδι για την Ανόρθωση την Τετάρτη

Η Ανόρθωση μπροστά της πλέον εχει έναν αγώνα χωρίς αύριο την Τέταρτη στο ΓΣΠ και πάλι με το ΑΠΟΕΛ. Όλοι ξέρουν πολύ καλά πλέον πως η ομάδα είναι με την πλάτη στον τοίχο καθώς χάθηκαν δυο αγώνες με το ΑΠΟΕΛ στην σειρά και πλέον ο τρίτος αγώνας είναι μια μεγάλη ευκαιρία να αναπληρώσει όλα όσα έχασε.

Αυτή την στιγμή η πρόκριση στην ημιτελική φάση είναι η μονή διέξοδος για την ομάδα της Ανόρθωσης , σε έναν αγώνα που θα κρίνει πολλά για την Βαρωσιώτικη ομάδα. Ο Αντρέ Πάους είναι πεπεισμένος πως η ομάδα του μπορεί να προκριθεί απέναντι στο ΑΠΟΕΛ. Ο Ολλανδός τεχνικός αυτό που θέλει είναι να έχει η ομάδα του περισσότερη διάρκεια όπως στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό μπορεί να γίνει ένα παίξει επιθετικά .

Για τον Κάλβο οι ενδείξεις είναι μάλλον θετικές αλλά θα πρέπει να περιμένει μέχρι αύριο ο κ Πάους μιας και δεν θέλει να χάσει από το ημίχρονο και πάλι μια αλλαγή. Ασφαλώς ο Μακρής είναι ακόμα πιο έτοιμος και μάλλον θα πάρει θέση στην αρχική ενδεκάδα. Όσον αφορά τον Αβραάμ δύσκολα θα είναι παρών στην αναμέτρηση της Τετάρτης.

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Φονος στην Ορμήδεια: Παραδόθηκε στις Βρετανικές Βάσεις ο φερόμενος δράστης - Λεπτομέρειες

Φονος στην Ορμήδεια: Παραδόθηκε στις Βρετανικές Βάσεις ο φερόμενος δράστης - Λεπτομέρειες

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες η Αστυνομία των Β.Βάσεων συνέλαβε τον ύποπτο για τη δολοφονία του Χαράλαμπου Κωνσταντινίδη στην Ορμήδεια, το βράδυ της Τρίτης (25/6).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top