Μίλησε για το μέλλον του ο παίκτης της Ανόρθωσης – «Δεν ξέρω τι θα γίνει αυτό το καλοκαίρι…»

Μίλησε για το μέλλον του ο παίκτης της Ανόρθωσης – «Δεν ξέρω τι θα γίνει αυτό το καλοκαίρι…»

Δηλώσεις του ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης, Νικόλα Στεφανέλι, φιλοξενεί η ιστοσελίδα fotbollskanalen.se.

Σχετικά για το μέλλον του και για τις σκέψεις της ΑΙΚ Στοκχόλμης, ομάδα που τον παραχώρησε δανεικό στην ομάδα της Αμμοχώστου, ο Στεφανέλι είπε «Δεν μίλησα με κανένα στην AIK για το μέλλον μου και δεν ξέρω τι θα γίνει αυτό το καλοκαίρι. Επιστρέφω στην AIK γύρω στις 20 Μαΐου, όταν και τελειώνει η σεζόν εδώ στην Κύπρο. Απλά θέλω να παίξω ποδόσφαιρο και να είμαι χαρούμενος».

Για το αν τον ενόχλησε που δόθηκε δανεικός απάντησε «Όχι δεν είμαι άνθρωπος που θυμώνει με τέτοιου είδους αποφάσεις, πιστεύω ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο».

Πατήστε εδώ για να δείτε το δημοσίευμα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE