Αποχώρησε και ο Ιωνάς από το Προεδρικό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αποχώρησε και ο Ιωνάς από το Προεδρικό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αποχώρησε από το Προεδρικό Μέγαρο γύρω στις 11:20 το πρωί της Παρασκευής 03/05 ο Ιωνάς Νικολάου.

Της Γεωργίας Παππούτα

Ο τέως υπουργός Δικαιοσύνης, ο Αρχηγός της Αστυνομίας και ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, είχαν συνάντηση στις 10:30 για το ζήτημα των χειρισμών της Αστυνομίας των φακέλων ελλειπόντων προσώπων από την Αστυνομία, όπως επίσης και για τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του καθ' ομολογίαν κατά συρροή δολοφόνου, Νίκου Μεταξά.

Μόλις 20 λεπτά διήρκησε η συνάντηση των Ιωνά Νικολάου, Νίκου Αναστασιάδη και Ζαχαρία Χρυσοστόμου, το πρωί της Παρασκευής, με τον Αρχηγό της Αστυνομίας να φεύγει από το σημείο γύρω στις 10:50.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Στο Προεδρικό χωρίς τον Ιωνά Νικολάου ο Αρχηγός της Αστυνομίας

Στη συνέχεια ο τέως υπουργός Δικαιοσύνης, Ιωνάς Νικολάου, παρέμεινε εντός του Προεδρικού Μεγάρου, μετά την αποχώρηση του Αρχηγού της Αστυνομίας, για να αποχωρήσει και ο ίδιος γύρω στις 11:20.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ - Ζήτησε να δει πρώτα τον Αρχηγό ο Πρόεδρος - Έφτασε και ο Ιωνάς

Αποχωρώντας από το σημείο, ο Ιωνάς Νικολάου, δεν προέβη σε καμία δήλωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Ιράν: «Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός από όσο γνωρίζω», λέει ο Αραγτσί – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ και σε αμερικανικές βάσεις

LIVE - Ιράν: «Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός από όσο γνωρίζω», λέει ο Αραγτσί – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ και σε αμερικανικές βάσεις

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE