Χρύσανθος Μαρδαπήττας: Καιρός να αναλάβουμε τις ευθύνες μας

Χρύσανθος Μαρδαπήττας: Καιρός να αναλάβουμε τις ευθύνες μας

Είναι καιρός να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, δήλωσε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για τις Ευρωεκλογές Χρύσανθος Μαρδαπήττας, προσθέτοντας ότι ένα χελιδόνι δεν φέρνει την άνοιξη αλλά ο ψηφοφόρος μπορεί να την φέρει.

Μιλώντας αμέσως μετά την υποβολή της υποψηφιότητά του ανέφερε ότι «τα λόγια είναι φτώχεια. Έχουμε πολλή δουλειά»

«Ένα χελιδόνι δεν φέρνει την άνοιξη αλλά ο ψηφοφόρος μπορεί να την φέρει», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον κ. Μαρδαπήττα «είναι καιρός να σεβαστούμε το μέλλον των παιδιών μας. Να ψηφίσουμε, να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να μην περιμένουμε από τους πολιτικούς να μας σώσουν».

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE