Στα κατεχόμενα ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών

Στα κατεχόμενα ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών

Ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μελβούτ Τσαβούσογλου φθάνει την Παρασκευή 03/05 στα κατεχόμενα για να συμμετάσχει το πρωί του Σαββάτου 04/05 σε δημοσιογραφικό συνέδριο του Συμβουλίου Διεθνούς Δημοσιογραφίας.

Το απόγευμα του Σαββάτου στις 16:30 θα έχει συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, ενώ το βράδυ της Παρασκευής θα παρακαθίσει σε δείπνο που παραθέτει προς τιμήν του ο "πρωθυπουργός" Τουφάν Ερχουρμάν.

Στο δείπνο θα παρευρίσκεται και ο "υπουργός εξωτερικών" κ. Οζερσάι.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης – Αμπντάλλα: Συζήτησαν για Κυπριακό, Μέση Ανατολή και ΕΕ - Στρατηγική προτεραιότητα η Νότια Γειτονία

Χριστοδουλίδης – Αμπντάλλα: Συζήτησαν για Κυπριακό, Μέση Ανατολή και ΕΕ - Στρατηγική προτεραιότητα η Νότια Γειτονία

Η αστάθεια στη Μέση Ανατολή, οι προοπτικές της Νότιας Γειτονίας και η σημασία της συνεργασίας ΕΕ–Ιορδανίας, σε συνδυασμό με την επικείμενη Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ, καθώς και οι  εξελίξεις στο Κυπριακό, ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Βασιλιά της Ιορδανίας, Αμπντάλλα Β’, στο περιθώριο της 80ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE