ΚΥΠΡΟΣ – ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Σαφείς αιχμές από βουλευτή για εξοπλισμό που χρησιμοποιείται στις έρευνες – ΕΓΓΡΑΦΟ

ΚΥΠΡΟΣ – ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Σαφείς αιχμές από βουλευτή για εξοπλισμό που χρησιμοποιείται στις έρευνες – ΕΓΓΡΑΦΟ

Σαφείς αιχμές σε σχέση με τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείται από τις αρμόδιες αρχές για εντοπισμό των σορών των θυμάτων του 35χρονου ίλαρχου Ν.Μ., αφήνει ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Λάρνακας, Χρίστος Ορφανίδης.

Μέσω γραπτής τοποθέτησής αναφέρει ότι το SONAR που χρησιμοποιείται στην Κόκκινη Λίμνη, όπου αναζητούνται δυο σοροί, είναι από το εξωτερικό. Καλεί τους αρμοδίους να απαντήσουν, κατά πόσον έχουμε ανάλογο εξοπλισμό στην Κύπρο και πού βρίσκεται.

Αυτό που συμπεραίνει κάποιος διαβάζοντας τα πιο πάνω, είναι ότι η εισαγωγή του του μηχανήματος ηχοεντοπιστικού συστήματος, επιβάρυνε αχρείαστα τους φορολογούμενους.

Παραθέτουμε αυτούσια της γραπτή του δήλωση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE