Στην κορυφή μέχρι το τέλος θέλουν στο ΑΠΟΕΛ

Στην κορυφή μέχρι το τέλος θέλουν στο ΑΠΟΕΛ

H δήλωση και μόνο του Θόρτσεν Φίνκ πως η απόδοση του πρώτου ημιχρόνου ήταν η καλύτερη στην σύντομη παρουσία του στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ απλά αποδεικνύει πως για 45 λεπτά το ΑΠΟΕΛ εφάρμοσε το πλάνο του Γερμανού τεχνικού.

Ψηλή πίεση στην αντίπαλη ομάδα κατοχή μπάλας και πότε από δεξιά και πότε από αριστερά πλαγιοκοπούσε την άμυνα. Παράλληλα και οι δυο αμυντικοί χαφ έκαναν καλή δουλειά και ανέβαζαν όλη την ομάδα ψηλότερα για πίεση.

 Η επιστροφή στην κορυφή ασφαλώς είναι ένα από τα σημαντικά στοιχεία του αγώνα αλλά παράλληλα όλοι ξέρουν πως αυτό δεν μετρά στην παρούσα φάση. Αυτό που θα μετρά θα είναι εάν η ομάδα του ΑΠΟΕΛ θα καταφέρει να κόψει πρώτη το νήμα της χρονιάς.

 Η επιστροφή σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης του Στάθη Αλωνεύτη ασφαλώς και είναι ένα θετικό στοιχείο αλλά από την άλλη έρχεται η απώλεια του Εφραίμ ενός παίκτη που στα τελευταία παιχνίδια έδειχνε να έχει μια καλή αγωνιστική παρουσία. 

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE