ΑΝΕΤΗ νίκη για την Ομόνοια Αραδίππου και… 5η θέση!

ΑΝΕΤΗ νίκη για την Ομόνοια Αραδίππου και… 5η θέση!

Η Ομόνοια Αραδίππου ήταν η νικήτρια στο αποψινό (03/05) παιχνίδι που έγινε στο ΓΣΖ, με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος B΄ κατηγορίας, επικτρατώντας με 4-1 της Αγίας Νάπας.

Με αυτή τη νίκη, οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στην 5η θέση με 41 βαθμούς, όσους έχει και η Αναγέννηση Δερύνειας, αλλά με αγώνα λιγότερο, ενώ η Αγία Νάπα έμεινε στη 10η θέση με 34 πόντους.

Τα «περιστέρια» άνοιξαν το σκορ στο 10΄ με τον Χαραλάμπους, ενώ στο 22΄ οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κωνσταντίνου.

Στην επανάληψη όμως, η Ομόνοια Αραδίππου έκανε… «πάρτι», αφού στο 51΄ ο Θεράποντος έγραψε το 2-1 και με δύο γκολ του Ούρος στο 87΄ και στο 89΄ διαμορφώθηκε το τελικό 4-1.

Ομόνοια Αραδίππου: Ταουντούλ, Χρυσοστόμου (46΄ Παναγή), Θεράποντος (67΄ Καισερλίδης), Χαραλάμπους, Ούρος, Χριστοφή, Θεοδώρου, Γρηγορίου, Τσιάμης, Εμμανουήλ, Νικολαΐδης (81΄ Σιήκκης).

Αγία Νάπα: Κίττος, Τζιωρτζή, Μελάς, Περατικός, Πετκόφ, Κωνσταντίνου, Ρομέρο, Ζαννέτου (75΄ Αντωνίου), Σοφοκλέους, Μενσά (80΄ Μότης), Γκονζάλες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE