ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Nίκη και… αγγίζει τον τίτλο ο ΑΠΟΕΛ! – Διπλό για να μείνει «ΖΩΝΤΑΝΟΣ» ο Απόλλωνας

Nίκη και… αγγίζει τον τίτλο ο ΑΠΟΕΛ! – Διπλό για να μείνει «ΖΩΝΤΑΝΟΣ» ο Απόλλωνας

Ο ΑΠΟΕΛ φιλοξενεί τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ για το ντέρμπι κορυφής με τους γαλαζοκίτρινους να θέλουν μόνο τη νίκη για να αγγίξουν και με τα δύο χέρια το 7ο σερί πρωτάθλημα!

Η ομάδα του Πάολο Τραμετσάνι, είναι αποφασισμένη να πάρει τους βαθμούς και να μην δώσει… άλλα δικαιώματα στον Απόλλωνα.

Όλοι στο «στρατόπεδο» του ΑΠΟΕΛ είναι πεπεισμένοι πως θα έρθει το τρίποντο και ευελπιστούν σε ένα στραβοπάτημα της ΑΕΚ κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα για να στεφθεί πρωταθλητής και μαθηματικά.

Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι, αφού η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή παίζει «με την πλάτη στον τοίχο», καθώς θα είναι η τελευταία της ευκαιρία για το πρωτάθλημα.

Ωστόσο, οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ είναι αποφασισμένοι να γράψουν ιστορία και να φέρουν το 7ο συνεχόμενο και 28ο πρωτάθλημα στην ομάδα.

ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ                                                                                              

Ο Πάολο Τραμετσάνι δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Καρλάο αλλά και τον Σάββα Γκέντσογλου ο οποίος δεν κατάφερε να μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Από εκεί και πέρα, ο Βάτερμαν αναμένεται να πάρει τη θέση κάτω από τα δοκάρια, με τριάδα μπροστά του τους Μερκή, Βούρο και Ιωάννου. Στο αριστερό άκρο ως μπακ – χαφ θα αγωνιστεί ο Καζού ενώ στο δεξί ο Γιάκολις.

Στον χώρο του κέντρου Μοράις και Σόουζα αναμένεται να δώσουν πολλές «μάχες». Πιο προωθημένος θα είναι ο Ντε Βινσέντι με τον Τάμαρι και τον Νατέλ να αποτελούν την αιχμή του δόρατος για τον ΑΠΟΕΛ.

Μόνο με νίκη θα συνεχίσει να… ελπίζει σε ανατροπή ο Απόλλωνας

Στο «στρστόπεδο» του Απόλλωνα, τα πράγματα είναι ακόμη πιο «απλά», αφού μόνο σε περίπτωση νίκης στο ΓΣΠ θα παραμείνει «ζωντανός» στη μάχη για τον τίτλο, αφού θα πιάσει τον ΑΠΟΕΛ στην κορυφή, αλλά και πάλι θα είναι σε μειονεκτική θέση, αφού θα υστερεί στην ισοβαθμία.

Όμως οι «κυανόλευκοι» οφείλουν να αφήσουν στην άκρη τις πιθανότητες, τα… μαθηματικά, τους υπολογισμούς και τα σενάρια, διεκδικώντας με πίστη και πάθος την πρώτη τους φετινή νίκη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ και αν έρθει το διπλό, θα εναποθέσουν όλες τους τις ελπίδες στο «αιώνιο» ντέρμπι της Λευκωσίας που θα διεξαχθεί την επόμενη αγωνιστική.

Και όπως λέει και η παροιμία, «η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία» και από την στιγμή που ο ΑΠΟΕΛ φέτος έχει δώσει πολλά δικαιώματα με τις γκέλες του, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο και άλλου «στραβοπατήματος». Αρκεί πρώτα να γίνει η «δουλειά» το βράδυ του Σαββάτου, στο ματς όπου ο Σωφρόνης Αυγουστή θέλει να πάρει και μία προσωπική ρεβάνς από τον Πάολο Τραμετσάνι, ο οποίος τον κέρδισε και τις τρεις προηγούμενες φορές στην «σκακιέρα των πάγκων».

Ο Κύπριος τεχνικός δεν υπολογίζει στους τραυματίες Κυριάκου, Φαουπάλα, Στυλιανού και Καραγιόλ, καθώς και στον ανέτοιμο Κερμπρ, ενώ ο Περέιρα ενδεχομένως να είναι στην αποστολή, αλλά δύσκολα θα ξεκινήσει βασικός.

Από εκεί και πέρα, οι οκτώ «σίγουροι» για το αρχικό σχήμα είναι οι Βάλε, Πέδρο, Ρομπέρζ, Γιούστε, Βασιλείου, Σακέτι, Σαρδινέρο και Ζελάγια, ενώ μάλλον θα είναι και ο Παπουλής στην αρχική ενδεκάδα, με τους Μπρου, Μάρκοβιτς και Σκέμπρι να διεκδικούν τις άλλες δύο θέσεις.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top