Απώλειες βαθμών και… ΧΑΝΕΤΑΙ το Γιουρόπα Λιγκ για τη Μαρσέιγ (ΒΙΝΤΕΟ)

Απώλειες βαθμών και… ΧΑΝΕΤΑΙ το Γιουρόπα Λιγκ για τη Μαρσέιγ (ΒΙΝΤΕΟ)

Προηγήθηκε αλλά τελικά δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη (1-1) εκτός έδρας απέναντι στη Στρασμπουργκ, για να αποκτήσει μεγάλο προβάδισμα για την τέταρτη θέση και το Europa League.

Σε δύσκολη κατάσταση η Μαρσέιγ για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης, που δίνει και το τελευταίο εισιτήριο για το Europa League.

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 35ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος, ήρθε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με την Στρασμπούργκ, μένοντας τέσσερις βαθμούς πίσω από την Σεντ Ετιέν και με ένα παιχνίδι περισσότερο.


Στο 47ο λεπτό ο Ζερμέν έκανε το 1-0 για την Μαρσέιγ, η οποία όμως δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της σκορ μέχρι το τέλος.

Στο 65ο λεπτό, ο Μαρτίν δεν ήταν εύστοχος στο πέναλτι που εκτέλεσε, αλλά στη συνέχεια της φάσης ο Λαλά σκόραρε, γράφοντας το τελικό 1-1.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 35ης αγωνιστικής

Παρασκευή, 03/05
Στρασμπούργκ – Μαρσέιγ 1-1
(65’ Λαλά- 48’ Ζερμέν)

Σάββατο, 04/05
Παρί Σεν Ζερμέν – Νις (18:00)
Μπορντό – Ανζέ (21:00)
Γκινγκαμπ – Καέν (21:00)
Ρέμς – Νιμ (21:00)

Κυριακή, 05/05
Μονπελιέ – Αμιάν (16:00)
Ναντ – Ντιζόν (16:00)
Τουλούζ – Ρενς (16:00)
Μονακό – Σεντ-Ετιέν (18:00)
Λιόν – Λιλ (22:00)

Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής
Σεντ-Ετιέν – Μονπελιέ
Ανζέ – Παρί Σεν Ζερμέν
Αμιάν – Τουλούζ
Καέν – Ρεμς
Ντιζόν – Στρασμπουργκ
Νις – Ναντ
Νιμ – Μονακό
Ρεν – Γκινγκαμπ
Λιλ – Μπορντό
Μαρσέιγ – Λιόν

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.