Πως ανέβασε τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ στα αποδυτήρια ο Πρόδρομος

Πως ανέβασε τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ στα αποδυτήρια ο Πρόδρομος

H έντονη παρουσία του Πρόδρομου Πετρίδη στα αποδυτήρια του ΑΠΟΕΛ πριν από τον αγώνα με την Ανόρθωση έπαιξε τον δικό της ρολό στην καλύτερη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο.

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ φρόντισε με το μήνυμα του που έστειλε να τους μεταφέρει και την αποφασιστικότητα αλλά και ταυτόχρονα το πάθος του για την νίκη  «90 λεπτά και όχι 15 η 20 λεπτά 10 τελικοί πάμε να κερδίσουμε» ήταν τα λόγια του Πρόδρομου Πετρίδη. 

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Εξέφρασε βαθιά εκτίμηση της πολιτείας για την προσφορά της ομογένειας

ΠτΔ: Εξέφρασε βαθιά εκτίμηση της πολιτείας για την προσφορά της ομογένειας

Τη βαθιά εκτίμηση της Κυπριακής Πολιτείας για τη συνεχή και πολύπλευρη προσφορά της ομογένειας, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σε δεξίωση που παρέθεσε προς τιμή του ο  Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ουάσινγκτον και ο Επίτιμος Πρόξενος στο Χιούστον.

BEST OF TOTHEMAONLINE