Πως ανέβασε τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ στα αποδυτήρια ο Πρόδρομος

Πως ανέβασε τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ στα αποδυτήρια ο Πρόδρομος

H έντονη παρουσία του Πρόδρομου Πετρίδη στα αποδυτήρια του ΑΠΟΕΛ πριν από τον αγώνα με την Ανόρθωση έπαιξε τον δικό της ρολό στην καλύτερη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο.

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ φρόντισε με το μήνυμα του που έστειλε να τους μεταφέρει και την αποφασιστικότητα αλλά και ταυτόχρονα το πάθος του για την νίκη  «90 λεπτά και όχι 15 η 20 λεπτά 10 τελικοί πάμε να κερδίσουμε» ήταν τα λόγια του Πρόδρομου Πετρίδη. 

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κάθοδος Ολγκίν στην Κύπρο την επόμενη εβδομάδα - Ραντεβού με Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Κυπριακό: Κάθοδος Ολγκίν στην Κύπρο την επόμενη εβδομάδα - Ραντεβού με Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Στην Κύπρο θα βρίσκεται την επόμενη εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας στις 12 Σεπτεμβρίου και τον Τ/κ ηγέτη στις 15 του μήνα, όπως δήλωσε ο Εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.