ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έχει… παραγίνει και πάνε να βάλουν ένα τέλος – Τι… σκαρώνει ο Αυγουστή

Έχει… παραγίνει και πάνε να βάλουν ένα τέλος – Τι… σκαρώνει ο Αυγουστή

Κοντράρεται με τον ΑΠΟΕΛ σήμερα ο Απόλλωνας στο ΓΣΠ, όπου παίζει το τελευταίο του χαρτί για την υπόθεση τίτλος.

Οι κυανόλευκοι θα καταβάλουν προσπάθεια να τερματίσουν τον αρνητικότατο απολογισμό που έχουν στην τρέχουσα σεζόν με τους μόνιμους πρωταθλητές. Μετρούν μόνο ήττες στα τρία προηγούμενα παιχνίδια, σε εκείνο της κανονικής περιόδου τον περασμένο Νοέμβριο… είδαν αστεράκια, αφού έχασαν με 5-1.

Στις τάξεις της ομάδας γνωρίζουν ότι ακόμα κι αν καταφέρουν να δραπετεύσουν με τους τρεις βαθμούς από τη Λευκωσία, δεν θα εξαρτάται μόνο απ’ αυτούς, η υπόθεση κατάκτησης του πρωταθλήματος. Παρόλα αυτά, θα κυνηγήσουν με πάθος τη νίκη, για λόγους γοήτρου.

Πέντε απουσίες μετρά η τεχνική ηγεσία για το σημερινό ντέρμπι. Αυτές των τραυματιών Χάμπου Κυριάκου, Νταβίτ Φαουμπάλα, Μουσταφά Καραγιόλ και Μάριου Στυλιανού. Έξω μάλλον θα μείνει ξανά ο ανέτοιμος Κερμπρ.

Δεν ήταν εντελώς δεδομένη μέχρι χθες, η συμπερίληψη στην αποστολή του Αργεντινού μεσοεπιθετικού Φακούντο Περέιρα. Επανέρχονται οι Βαλεντίν Ρομπέρζ και Σακέτι, οι οποίοι αναμένεται να βρίσκονται και στο αρχικό πλάνο. Ο Γάλλος θα είναι πιθανότατα δίδυμο με τον Έκτορ Γιούστε στο κέντρο της άμυνας. Σε περίπτωση που δεν κριθεί απόλυτα έτοιμος ο Ρομπέρζ, τότε θα καλύψει τη δεύτερη θέση στόπερ ένας εκ των Σελίμοβιτς, Ουεντραόγκο. Στα αμυντικά άκρα θα είναι οι Ζοάο Πέδρο και Γιώργος Βασιλείου. Στο τέρμα ο Μπρούνο Βάλε. Ο Εστεμπάν Σακέτι θα είναι ο ανασταλτικός χαφ, με τους Σάσα Μάρκοβιτς και Κέβιν Μπρου να κινούνται λίγο πιο ψηλά. Στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, θα κινούνται οι Φώτης Παπουλής αριστερά και Αντριάν Σαρδινέρο δεξιά. Στην κορυφή θα είναι ο Εμίλιο Ζελάγια.

Πεσμένος ψυχολογικά κι απογοητευμένος παρουσιάζεται ο κόσμος του Απόλλωνα. Επειδή η ομάδα έχασε την περσινή δυναμική της, αλλά και τις (πολλές) πιθανότητες της, να πάρει το πρωτάθλημα. Αναμένεται «φτωχότατη» παρουσία οπαδών στο Βόρειο Πέταλο του ΓΣΠ. Θα πάνε οι δυο-τρεις εκατοντάδες που ακολουθούν την ομάδα… βρέξει-χιονίσει.

Πριν 14 περίπου μήνες ήταν η τελευταία φορά που πανηγύρισε νικηφόρο αποτέλεσμα ο Απόλλωνας πάνω στον ΑΠΟΕΛ. Ήταν στις 18 Μαρτίου του 2018 στο Τσίρειο, στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος. Το ότι δέχεται «χαστούκια» συνεχώς από τους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας, σε αυτό το χρονικό διάστημα, αποτελεί ένα από τους λόγους που η ομάδα δεν καταφέρνει να φτάσει στη «Γη της Επαγγελίας». Ειδικά στη φετινή αγωνιστική περίοδο, το… πράγμα έχει παραγίνει, αφού ούτε καν ισοπαλία δεν κατάφεραν να πάρουν με την ομάδα του Πάολο Τραμετσάνι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Φονικό στην Πάφο: Στο νοσοκομείο η μητέρα του θύματος - Φαίνεται να δέχθηκε σπρώξιμο κατά την διάρκεια της αντιπαράθεσης

Ρίχνουν «στάχτη» στα μάτια καταναλωτών και τους πωλούν διαμάντια «μαϊμού» - Πώς τους ξεγελούν και τι να προσέξετε

Μονή Αββακούμ: Αντιμέτωποι με 19 κατηγορίες και 14 χρόνια φυλάκισης - Ποιος έδωσε τα χρήματα της εγγύησης

«Λαμπάδιασαν» όχημα 34χρονου στη Λεμεσό - Υπέστη εκτεταμένες ζημιές

Βρετανία: Ποιος είναι ο ο νέος Πρωθυπουργός, Κιρ Στάρμερ - Η πορεία του μέχρι τη Ντάουνινγκ Στριτ

Aπολύθηκες; Μάθε τα δικαιώματα σου - Ολες οι λεπτομέρειες



Έπεσαν οι τόνοι στο εθνικό συμβούλιο - Δρομολόγηση συγκεκριμένων κινήσεων σε διπλωματικό επίπεδο

Έπεσαν οι τόνοι στο εθνικό συμβούλιο - Δρομολόγηση συγκεκριμένων κινήσεων σε διπλωματικό επίπεδο

Μία από τις κρισιμότερες συνεδριάσεις του Εθνικού Συμβουλίου η σημερινή, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό το φως των προκαταρκτικών εκθέσεων του ΓΓ των ΗΕ για την ΟΥΝΦΙΚΥΠ και λίγες μέρες πριν την ετοιμασία της έκθεσης Ολγκίν, η οποία σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, αναμένεται στις 10 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top