Απορρίφθηκαν οι ενστάσεις κατά των υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές

Απορρίφθηκαν οι ενστάσεις κατά των υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές

Απορρίφθηκαν οι ενστάσεις κατά των υποψηφιοτήτων που υποβλήθηκαν την Παρασκευή (03/04) για τις επικείμενες Ευρωεκλογές τις 26ης Μαΐου 2019.


Ο Γενικός Έφορος Εκλογών, σε γραπτή δήλωση του, αναφέρει ότι στις 12:30 σήμερα έληξε η προθεσμία υποβολής ενστάσεων κατά των υποψηφιοτήτων.

Αναφέρει ότι υποβλήθηκαν 2 μόνο ενστάσεις από το Εθνικό Απελευθερωτικό Κίνημα και τον ανεξάρτητο υποψήφιο  Χάρη Αριστείδου.

Οι δυο ενστάσεις απορρίφθηκαν αφού δεν στηρίζονται σε οποιοδήποτε από τους λόγους ένστασης που αναφέρονται στις σχετικές νομοθεσίες, σημειώνει.

Οι ενιστάμενοι έχουν ήδη ενημερωθεί γραπτώς, καταλήγει.

(ΚΥΠΕ/ΓΜΙ/ΓΧΡ)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE