Απορρίφθηκαν οι ενστάσεις κατά των υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές

Απορρίφθηκαν οι ενστάσεις κατά των υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές

Απορρίφθηκαν οι ενστάσεις κατά των υποψηφιοτήτων που υποβλήθηκαν την Παρασκευή (03/04) για τις επικείμενες Ευρωεκλογές τις 26ης Μαΐου 2019.


Ο Γενικός Έφορος Εκλογών, σε γραπτή δήλωση του, αναφέρει ότι στις 12:30 σήμερα έληξε η προθεσμία υποβολής ενστάσεων κατά των υποψηφιοτήτων.

Αναφέρει ότι υποβλήθηκαν 2 μόνο ενστάσεις από το Εθνικό Απελευθερωτικό Κίνημα και τον ανεξάρτητο υποψήφιο  Χάρη Αριστείδου.

Οι δυο ενστάσεις απορρίφθηκαν αφού δεν στηρίζονται σε οποιοδήποτε από τους λόγους ένστασης που αναφέρονται στις σχετικές νομοθεσίες, σημειώνει.

Οι ενιστάμενοι έχουν ήδη ενημερωθεί γραπτώς, καταλήγει.

(ΚΥΠΕ/ΓΜΙ/ΓΧΡ)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE