Η επιστροφή της Σίσσυ στην εκπομπή μετά τον χωρισμό της -VIDEO
04.05.2019 - 12:54
Την πρώτη της εκπομπή στο «Έλα χαμογέλα», μετά από τις διακοπές του Πάσχα, είχε το πρωινό του Σαββάτου (04/05) η Σίσσυ Χρηστίδου.
Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε χαμογελαστή στο πλατό, όπου καλοσώρισε τους τηλεθεατές της, ενώ μίλησε και για το πώς πέρασαν τις γιορτινές αυτές μέρες.
Η παρουσιάστρια, μετά το τέλος της συζήτησης, έδειχνε λίγο αμήχανη μπροστά στην κάμερα και αμέσως θέλησε να προχωρήσει σε βίντεο προκειμένου η εκπομπή να προχωρήσει και να μην σχολιαστεί καθόλου ο χωρισμός της με τον Θοδωρή.
Το θέμα είναι όμως ότι όλοι περίμεναν να κάνει έστω ένα σχόλιο για τον πρόσφατο χωρισμό της που έπεσε σαν κεραυνός στην ελληνική σόουμπιζ.
Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.