ΠΡΟΣΟΧΗ: Επικίνδυνος καταζητούμενος δραπέτευσε από τα κατεχόμενα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επικίνδυνος καταζητούμενος δραπέτευσε από τα κατεχόμενα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 Τα ίχνη καταδικασθέντα που το έσκασε από τη φυλακή προσπαθούν να εντοπίσουν οι λεγόμενες «αρχές» στα κατεχόμενα.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται στον τ/κ τύπο ο Ιρανός Mohamed Amine Khereoub που κρατείτο για σοβαρές υποθέσεις στις φυλακές των κατεχομένων προφασίστηκε ότι είναι άρρωστος και μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο.

Από εκεί κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ξεγέλασε τους δύο φρουρούς και δραπέτευσε (πηδώντας απο το παράθυρο της τουαλέτας) ενώ παραμένει άφαντος πάνω από μια βδομάδα.

Δημοσίευμα της Kibris724 προβάλλεται ο ισχυρισμός ότι ο καταζητούμενος πλέον άντρας έχει διαφύγει στις περιοχές που ελέγχει η Κυπριακή Δημοκρατία

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η Λευκωσία δεν αποδέχεται δημιουργικές ασάφειες στη βάση λύσης του Κυπριακού

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η Λευκωσία δεν αποδέχεται δημιουργικές ασάφειες στη βάση λύσης του Κυπριακού

Η ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έστειλε σαφή μηνύματα τόσο για τις επιδιώξεις της ελληνοκυπριακής πλευράς όσο και για τα όρια των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE