Μεγάλος στόχος τώρα το διπλό στο .....

Μεγάλος στόχος τώρα το διπλό στο .....

O Ερμής ψάχνει την έξοδο στην Ευρώπη για δεύτερο συνεχόμενο χρόνο και πλέον πολλά εξαρτώνται από τα πόδια των παικτών του Ερμή καθώς αν κατάφεραν να κερδίσουν τον Απόλλωνα που είναι από της καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα τότε όλα γίνονται

Ο Ονίλο μετά από πολύ καιρό μέτριας απόδοσης πέτυχε ένα όμορφο τέρμα και όλοι τώρα ελπίζουν πως το γκολ αυτό θα τον βοηθήσει ψυχολογικά τώρα που περισσότερο από ποτέ τον έχει ανάγκη η ομάδα στα κρίσιμα παιχνίδια των αγώνων κατάταξης.

Επόμενος στόχος το διπλό μέσα στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Αν τα καταφέρει ο Ερμής να πέτυχει το διπλό τότε θα έχει κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για να ανεβάσει η ομάδα τα ελπίδες της για το Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE