ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχόλιο ημιχρόνου: ΑΕΚ εναντίον Βεσελόφσκι!

Σχόλιο ημιχρόνου: ΑΕΚ εναντίον Βεσελόφσκι!

Η ΑΕΚ βρίσκεται από νωρίς πίσω στο σκορ από το 2′ με τον Τιάγκο να βάζει μπροστά τη Νέα Σαλαμίνα, όμως μετά το γκολ που δέχθηκε, έκανε τον αγώνα… παράσταστη για ένα ρόλο. Ο Βεσελόφσκι, ωστόσο, χάλασε το «έργο» του ημιχρόνου με τις καταπληκτικές του απεκρούσεις!

Γκολ από τα… αποδυτήρια επιφύλλασε το παιχνίδι για τους «ερυθρόλευκους» αφού μόλις στο 2′ ο Τιάγο εκμεταλλεύτηε το λάθος του Γκαρσία, ντρίμπλαρε και τον Τόνιο και σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Μετά από αυτό είχαμε ένα επιθετικό μονόλογο από την ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι ανέλαβαν τα ηνία και είχαν κάποιες ευκαιρίες να ισοφαρίσουν με Τζέφρεν (9′) και Φλοριάν στο 11′ όμως ο Βεσεόφσκι ήταν σε ετοιμότητα. Στο 20′ ο Λαρένα είχε όλο το χρόνο να κάνει κάτι καλύτερ, όμως το σουτ του πέρασε ψηλά έξω.

H ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ συνέχισε να έχει τον έλεγχο, όμως δεν απείλησε ιδιαίτερα και η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη συνέχισε να είναι επικεφαλής στον αγώνα. O κύριος λόγος που έμεινε αυτό το 1-0 για τη Νέα Σαλαμίνα στο ημίχρονο, ήταν ο Βεσελόφσκι, αφού έκανε εξαιρετικές επεμβάσεις.

Πρώτα στο 30′ σε σουτ του Τζεφρέν ο κήπερ των φιλοξενουμένων έδιωξε με τις γροθιές και στο 34′, στη μεγαλύτερη φάση του α’ μερους, σε σουτ του Σάστρε στη γωνία έπεσε και έδιωξε εντυπωσιακά, κρατώντας το 1-0 υπέρ της ομάδας του στην ανάπαυλα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ανατράπηκε μικρή βάρκα με δύο άτομα - Σε εφαρμογή το «ΝΕΑΡΧΟΣ»

• Καλλίγραμμο μοντέλο έζησε τη φρίκη στα χέρια διεστραμμένου οδοντιάτρου - Τη νάρκωσε και τη βίασε

• Σε κρίσιμη κατάσταση 89χρονος - Παρασύρθηκε απο αυτοκίνητο ενώ διασταύρωνε

• Έξι συλλήψεις μετά την καταγγελία βιασμού του 5χρονου στην Αλεξανδρούπολη - Δύο συνομήλικοί του φέρονται να ασέλγησαν στο παιδί

• Απόδραση «κομμωτή»: Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα



Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης παρέθεσε σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου, γεύμα προς τους Μόνιμους Αντιπροσώπους των πέντε Μονίμων Μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top