«Λύγισε» την Μπαρτσελόνα και πήρε ανάσα η Θέλτα!

«Λύγισε» την Μπαρτσελόνα και πήρε ανάσα η Θέλτα!

Το ήθελε (πολύ) περισσότερο και το πήρε. Η Θέλτα επικράτησε 2-0 της Μπαρτσελόνα, που είχε ξεκάθαρα το μυαλό της στη Λίβερπουλ, παίζοντας με πολλές αλλαγές και έκανε βήμα για παραμονή.

Η ομάδα από το Βίγκο επικράτησε εντός έδρας 2-0 της πρωταθλήτριας Ισπανίας και έκανε βήμα για παραμονή στην Primera Division, με τους φιλοξενούμενους να έχουν… αλλού το μυαλό τους και συγκεκριμένα στη ρεβάνς της Τρίτης με τη Λίβερπουλ. Γι’ αυτό κι ο Ερνέστο Βαλβέρδε έκανε βαρβάτο λίφτινγκ στην ενδεκάδα των Καταλανών, έχοντας στο αρχικό σχήμα τους Αρτούρ, Ουμτιτί, Ντεμπελέ (τραυματίστηκε στο 5’) και Μάλκομ από τους παίκτες που παίρνουν συνήθως αρκετό χρόνο συμμετοχής. Υπό τον φόβο, βεβαίως, να μην προκύψει κάποιος σοβαρός τραυματισμός, αφού βαθμολογικό κίνητρο δεν υπήρχε για την «Μπάρτσα».

Ο Μάξι Γκόμεζ εκμεταλλεύτηκε στο 67’ το γύρισμα του Μπουντεμπούζ από τα δεξιά και με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η νίκη κλείδωσε στο 88’ για τη Θέλτα, που ήταν ανώτερη, με τον Ιάγκο Άσπας να εκτελεί τον Σίλεσεν από την άσπρη βούλα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE