Χρίστος Χολίδης: «Δεν έχω παρακαλέσει γυναίκα αλλά έχω κλάψει» VIDEO

Χρίστος Χολίδης: «Δεν έχω παρακαλέσει γυναίκα αλλά έχω κλάψει» VIDEO

O αγαπημένος τραγουδιστής προχώρησε, μέσα από συνέντευξή που έδωσε, σε προσωπικές του αποκαλύψεις.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Όλα λάθος» και μεταξύ άλλων ανάφερε: «Δεν έχω παρακαλέσει γυναίκα αλλά έχω κλάψει και έχω πληγωθεί στο παρελθόν. Έτσι είναι η ζωή. Σε πληγώνουν, πληγώνεις…».

«Δεν γίνεται να κρατάς επαφές με τις πρώην σου. Όταν ο καθένας συνεχίζει τη ζωή του, δεν θα ήθελα να βρίσκομαι με μία πρώην μου η οποία έχει παντρευτεί κ.ο.κ»!

Δείτε όλα όσα ανάφερε ο Έλληνας τραγουδιστής στο πιο κάτω βίντεο:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διεργασίες για τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών - Ονόματα κατά επαρχία

ΔΗΣΥ: Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διεργασίες για τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών - Ονόματα κατά επαρχία

Στόχο όπως κλείσουν τα ψηφοδέλτια σε όλες τις επαρχίες, όσο το δυνατόν πιο σύντομα, έχει ο ΔΗΣΥ, ο οποίος με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσει να ξεκινήσει την προεκλογική εκστρατεία, νωρίς το Φθινόπωρο, αμέσως μετά τις διακοπές του καλοκαιριού.

BEST OF TOTHEMAONLINE