ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Εντοπίστηκε βαλίτσα με ανθρώπινη σορό σε αποσύνθεση- Δηλώσεις Αγγελίδη

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Εντοπίστηκε βαλίτσα με ανθρώπινη σορό σε αποσύνθεση- Δηλώσεις Αγγελίδη

 Σε δηλώσεις στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού προέβη το απόγευμα της Κυριακής 5/5 ο εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης Αντρέας Αγγελίδης.

 Της Μαρίας Χαραλάμπους

Ο κύριος Αγγελίδης αφού ανέφερε ότι οι έρευνες συνεχίστηκαν και σήμερα (Κυριακή 5/5) με τη χρήση του υπερσύγχρονου SONAR ανέφερε ότι το απόγευμα εντοπίστηκε τσάντα που εκ πρώτης όψεως έχει στο εσωτερικό της ανθρώπινη σορό σε αποσύνθεση.

Λόγω της κατάσταση του πτώματος όπως δήλωσε ο κύριος Αγγελίδης δεν  μπορεί να διευκρινιστεί κατά πόσον πρόκειται για γυναίκα και συμπλήρωσε πως θα ληφθούν για τις δολοφονίες του 35χρονου Νίκου Μεταξά άλλες 100 καταθέσεις με σκοπό και στόχο την πλήρη εξιχνίαση.

Τέλος κάλεσε τους λειτουργούς των ΜΜΕ να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στον τρόπο προβολής των γεγονότων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE