ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έδειχνε να «καθαρίζει» από νωρίς η ΕΝΠ, αλλά ο Κατσιατής έδωσε νέο «χρώμα» στο ματς!

Έδειχνε να «καθαρίζει» από νωρίς η ΕΝΠ, αλλά ο Κατσιατής έδωσε νέο «χρώμα» στο ματς!

Ολοκληρώθηκε το Α΄ ημίχρονο στο «Τάσος Μάρκου», στην αναμέτρηση ανάμεσα στην ΕΝΠ και τον Ερμή για την 8η αγωνιστική των πλέι-άουτ του Β΄ γκρουπ, με την ομάδα του Παραλιμνίου να προηγείται με 2-1.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος των «βυσσινί», οι οποίοι μπήκαν από το ξεκίνημα με το… «μαχαίρι στα δόντια», με στόχο το γρήγορο γκολ και απείλησαν μόλις στο 1΄, όταν ο Φιρινίδης είπε «όχι» στην κεφαλιά του Κυριάκου.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή μπάλας και τον έλεγχο του ρυθμού και αφού είχαν μία καλή προϋπόθεση με τον Αντωνίου στο 8΄, στο 16΄ άνοιξαν το σκορ με δυνατό σουτ του Πίττα, έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Μουλαζίμη.

Στο 21΄, η Ένωση είχε μία πολύ καλή στιγμή με τον Πίττα για το 2-0, το οποίο ήρθε τελικά στο 28΄ μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ριέρα.

Στη συνέχεια, ο Ερμής ανέβασε στροφές, κράτησε μπάλα και έψαξε το γκολ, όμως οι γηπεδούχοι έδειχναν να ελέγχουν το ρυθμό και είχαν μία ακόμα ευκαιρία, στο 35΄ με τον Κολοκούδια που σούταρε άουτ, αλλά και μία πολύ καλή προϋπόθεση στο 39΄, όταν ο Αντωνίου δεν μπόρεσε από κοντά να κάνει την προβολή για το 3-0.

Τελικά, στο 44΄ ο Ερμής ο οποίος δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, κατάφερε να σκοράρει με τον Κατσιατή και να δώσει νέο «χρώμα» στο ματς, αφού μείωσε σε 2-1 και δημιούργησε νέα δεδομένα ενόψει του Β΄ ημιχρόνου…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Φονος στην Ορμήδεια: Παραδόθηκε στις Βρετανικές Βάσεις ο φερόμενος δράστης - Λεπτομέρειες

Φονος στην Ορμήδεια: Παραδόθηκε στις Βρετανικές Βάσεις ο φερόμενος δράστης - Λεπτομέρειες

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες η Αστυνομία των Β.Βάσεων συνέλαβε τον ύποπτο για τη δολοφονία του Χαράλαμπου Κωνσταντινίδη στην Ορμήδεια, το βράδυ της Τρίτης (25/6).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top