ΓΕΣΥ: Γιατροί με μεγάλη ζήτηση – Ξεπέρασαν το όριο οι ασθενείς που εγγράφηκαν σε αυτούς

ΓΕΣΥ: Γιατροί με μεγάλη ζήτηση – Ξεπέρασαν το όριο οι ασθενείς που εγγράφηκαν σε αυτούς

Ήδη οι δικαιούχοι, ξεκίνησαν  από τις 24 Απριλίου τις εγγραφές τους στα μητρώα γιατρών που βρίσκονται στους καταλόγους του ΓεΣΥ, με κάποιους από αυτούς να φαίνεται πως έχουν μεγάλη ζήτηση.

Όπως λέχθηκε το πρωί της Δευτέρας (6/5) στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του ΡΙΚ, από τον Αναπληρωτή Διευθυντής του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ), Αντρέα Παπακωνσταντίνου ήδη δύο γιατροί, έφθασαν το όριο των 2,500 ασθενών που εγγράφηκαν στον κατάλογό τους.

Μάλιστα, υπάρχουν ακόμη τρεις που αναμένεται σύντομα να φτάσουν και αυτοί στο όριο.

Όπως δήλωσε ο κ. Παπακωνσταντίνου, ήδη υπήρξαν αιτήματα για αύξηση του ορίου ασθενών που μπορούν να εγγραφούν στον κατάλογο ενός γιατρού και όπως εξήγησε υπάρχει η συγκεκριμένη δυνατότητα, ωστόσο δεν θα βιαστούν.

Είναι εφικτό όπως είπε, από τις 2,500 να γίνουν τρεις χιλιάδες.

Παιδίατροι

Το απόγευμα της Δευτέρας (6/5) αναμένεται να ανοίξει ο κατάλογος των προσωπικών ιατρών για παιδιά.

Ο κατάλογος περιλαμβάνει γύρω στους 70 παιδίατρους.

Θυμίζουμε ότι η αίτηση για εγγραφή στο ΓεΣΥ αλλά και για επιλογή γιατρού, γίνεται μέσα από την ιστοσελίδα του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.