ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τρομερό τροχαίο – Έφυγε από το παράθυρο το 8χρονο παιδάκι – Εγκλωβίστηκε ο πατέρας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τρομερό τροχαίο – Έφυγε από το παράθυρο το 8χρονο παιδάκι – Εγκλωβίστηκε ο πατέρας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το μεσημέρι της Κυριακής (5/5) σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στα κατεχόμενα, από το οποίο τραυματίστηκαν σοβαρά ο 42χρονος οδηγός και το 8χρονο παιδάκι του.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τα τ/κ δημοσιεύματα, το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 13:40, όταν ο 42χρονος οδηγός κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και αφού προσέκρουσε σε γέφυρα, στην συνέχεια μετά από ανεξέλεγκτη πορεία, ακινητοποιήθηκε σε δέντρο που βρισκόταν στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η Kibrisgazetesi, ο οδηγός εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του οχήματός του και χρειάστηκε η βοήθεια της «πυροσβεστικής» για απεγκλωβισμό του, ενώ το 8χρονο παιδί, εκσφενδονίστηκε από το παράθυρο του οχήματος, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο οδόστρωμα.

Και οι δύο επιβαίνοντες, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και νοσηλεύονται στην εντατική.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE