Ήταν σε αρκετά ματς ΟΝΕ ΜΑΝ SHOW o Tάμαρι!

Ήταν σε αρκετά ματς ΟΝΕ ΜΑΝ SHOW o Tάμαρι!

Ο ΑΠΟΕΛ έγραψε ιστορία με το 7ο σερί πρωτάθλημα και το 28ο συνολικά. Ξεχώρισαν πολλοί ποδοσφαιριστές, όμως είναι αντιληπτό, πως ο Μούσα Αλ Τάμαρι έχει κάνει μια εξαιρετική χρονιά με την ομάδα του Πάολο Τραμετσάνι, και εκτός από το ότι εκτόξευσε τις μετοχές του, σίγουρα θα είναι και πολλά τα εκατομμύρια που θα βάλουν οι γαλαζοκίτρινοι στα ταμεία τους σε μια ενδεχόμενη πώληση του.

Ο Ιορδανός, είχε δυσκολίες στην αρχή, όμως τις ξεπέρασε γρήγορα και κατάφερε να βρει τα πατήματα του για τα καλά, και να ξεχωρίσει. Το πόσο εύκολα ξέφευγε από τους αντίπαλους αμυντικούς είναι πραγματικά κάτι που πρέπει να αναφερθεί. Eπίσης αυτό που αξίζει να πούμε έιναι πως τα 4 παιχνίδια με τον Απόλλωνα τα κέρδισε… σχεδόν μόνος του!

Ο μεσοεπιθετικός της ομάδας του Πάολο Τραμετσάνι, έκανε εξαιρετικά ματς, και αν και δεν είχε την ανάλογη απόδοση όπως αυτή στην αρχή της σεζόν μετά τον Ιανουάριο, έδειξε πως όταν θέλει… τίποτα δεν τον σταματά. Δεν είναι μόνο η εκρηκτικότητα του, ή οι ντρίμπλες του. Είναι το ότι ένα παιδί 21 ετών αγωνίζεται λες και έχει τη μεγαλύτερη εμπειρία από όλους. Αυτό κάνει τον Ιορδανό να ξεχωρίζει.

Ο Τάμαρι, στους καθοριστικούς αγώνες δήλωσε παρών και βοήθησε την ομάδα του να παίρνει τα τρίποντα που την οδήγησαν στην κατάκτηση του 28ου πρωταθλήματος της και στο ιστορικό επίτευγμα των 7 σερί. Το καλοκαίρι αναμένεται να γίνει μεγάλη «μάχη» για τα… μάτια του 21χρονου και θα έχει ενδιαφέρον τι θα κάνει με την περίπτωση του η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ και πόσο θα τον πουλήσει.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 VIDEO - Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πυλώνας σταθερότητας η Κύπρος - Αυτούσια η ομιλία του από το βήμα της Ολομέλειας της Γενικής Συνέλευσης των HE

VIDEO - Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πυλώνας σταθερότητας η Κύπρος - Αυτούσια η ομιλία του από το βήμα της Ολομέλειας της Γενικής Συνέλευσης των HE

Στο βήμα της Ολομέλειας της 80ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών βρέθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος, στην προσφώνηση του, ανέδειξε την κρίσιμη γεωπολιτική συγκυρία, τη σημασία της πολυμέρειας και της συνεργασίας για την αντιμετώπιση των κοινών προκλήσεων ενώ απάντησε και στον Τούρκο Πρόεδρο, αναφορικά με την απαίτηση του προς την διεθνή κοινότητα να αναγνωρίσει το ψευδοκράτος.

BEST OF TOTHEMAONLINE