Στην Τουρκία ο ΓΓ του ΝΑΤΟ για συνάντηση με Ερντογάν και Τσαβούσογλου

Στην Τουρκία ο ΓΓ του ΝΑΤΟ για συνάντηση με Ερντογάν και Τσαβούσογλου

Θέμα εθνικής απόφασης των χωρών αποτελεί η προμήθεια στρατιωτικών εξοπλισμών, δήλωσε ο ΓΓ του ΝΑΤΟ Γενις Στόλντενμπεργκ στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Ανατολού αναφερόμενος στην αγορά των ρωσικών S400 από την Τουρκία.

Ωστόσο, είπε ότι αποτελεί βασικό στοιχείο από άποψης επιχειρήσεων και αποστολών του ΝΑΤΟ ώστε να μπορεί να συνεργάζεται με τις συμμαχικές χώρες.
Ο ΓΓ του ΝΑΤΟ ανέφερε ότι είναι σημαντικό το ότι συνεχίζεται ο διάλογος μεταξύ της Τουρκίας και των ΗΠΑ σε αυτό το δύσκολο ζήτημα, προσθέτοντας ότι αντικρίζουν με ικανοποίηση και ενθαρρύνουν τις διαπραγματεύσεις για προμήθεια της Τουρκίας με πυραύλους Patriot από τις ΗΠΑ. 

Ο ΓΓ του ΝΑΤΟ,  βρίσκεται σήμερα στην Τουρκία για την ειδική Σύνοδο του Βορειοατλαντικού Συμβουλίου του ΝΑΤΟ  στο πλαίσιο του οποίου θα έχει συνάντηση και με τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν και τον Τούρκο ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Το απόγευμα αναμένεται κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Τούρκο ΥΠΕΞ.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Η υπόθεση «Σάντη» ήρθε τη χειρότερη, ή ίσως την πιο αποκαλυπτική στιγμή, για το πολιτικό σύστημα της Κύπρου. Εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές, εκεί όπου τα κόμματα επιδιώκουν να επιβάλλουν τη δική τους ατζέντα, μια υπόθεση με βαριές καταγγελίες και έντονο κοινωνικό αποτύπωμα, ήρθε να ανατρέψει τους σχεδιασμούς και να φέρει στην επιφάνεια κάτι βαθύτερο: την αμηχανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE