Τα χρήματα που δαπάνησε ανά κάτοικο η Κύπρος για πυροπροστασία – 300.000 οι πυροσβέστες στην Ευρώπη

Τα χρήματα που δαπάνησε ανά κάτοικο η Κύπρος για πυροπροστασία – 300.000 οι πυροσβέστες στην Ευρώπη

Το 2017, τα 28 κράτη μέλη της ΕΕ δαπάνησαν 31,2 δισεκατομμύρια ευρώ για τις δημόσιες δαπάνες για «υπηρεσίες πυροπροστασίας» ενώ περίπου 300 000 άτομα απασχολήθηκαν ως πυροσβέστες στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) το 2017, καθώς και το 2018.

Οι δαπάνες αυτές αντιστοιχούν στο 0,4% των συνολικών δημόσιων δαπανών, ποσό που είναι μικρότερο από το ποσό που δαπανήθηκε για τις αστυνομικές υπηρεσίες (δαπάνες ισοδύναμες με το 2,0% των συνολικών δαπανών το 2017) και τα δικαστήρια (0,7%), αλλά σε παρόμοιο επίπεδο με τις δημόσιες δαπάνες για τις φυλακές (0,4%).

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE