ΠΑΦΟΣ: Πεζές περιπολίες στη Λαϊκή γειτονιά μετά τις κλοπές του Σαββατοκύριακου

ΠΑΦΟΣ: Πεζές περιπολίες στη Λαϊκή γειτονιά μετά τις κλοπές του Σαββατοκύριακου

Στο στόχαστρο έβαλαν τα μικρά καταστήματα της Λαϊκής γειτονιάς στην Πάφο διαρρήκτες το Σαββατοκύριακο. Οι διαρρήξεις και κλοπές των καταστημάτων διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 2 και 4 Μαΐου στην περιοχή της Δημοτικής Αγοράς, ενώ οι δράστες απέσπασαν απ` αυτά χρήματα και διάφορα είδη συνολικής αξίας 600 περίπου ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά το Σαββατοκύριακο διαρρήχθηκαν δύο καταστήματα – σουβενίρ στην Λαϊκή Γειτονιά. Από το πρώτο κατάστημα κλάπηκε το χρηματικό ποσό των 160 ευρώ και ένα τσαντάκι αξίας 10 ευρώ και από το δεύτερο κατάστημα το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ και εννέα πορτοφόλια συνολικής αξίας 180 ευρώ.

Επίσης στην περιοχή οι δράστες διέρρηξαν κατάστημα – καφέ από το οποίο απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ σε κέρματα.

Μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Ο εκπρόσωπος τύπου και υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλης Ιωάννου ανέφερε στο ΚΥΠΕ ότι σε περιοχές που παρατηρούνται διαρρήξεις και κλοπές οι περιπολίες θα εντατικοποιηθούν.

Ο κ. Ιωάννου είπε πως στην περιοχή της Δημοτικής Αγοράς και Λαϊκής Γειτονιάς εκτός από τις μηχανοκίνητες περιπολίες θα γίνουν και πεζές περιπολίες με απώτερο σκοπό την πρόβλεψη τέτοιων αδικημάτων.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.