Εγκρίθηκαν τα τελευταία νομοσχέδια του Ιωνά Νικολάου

Εγκρίθηκαν τα τελευταία νομοσχέδια του Ιωνά Νικολάου

Τα νομοσχέδια με τα οποία ιδρύεται το εμπορικό δικαστήριο και ναυτοδικείο και το νομοσχέδιο για τη νεανική παραβατικότητα, παρουσίασε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Ιωνάς Νικολάου, ο οποίος μετά την παραίτησή του την προηγούμενη εβδομάδα αναμένεται ότι θα παραδώσει το χαρτοφυλάκιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης την επομένη της επερχόμενης συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 15 του Μάη.

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας του Υπουργικού Συμβουλίου, ο κ. Νικολάου είπε ότι εγκρίθηκαν σήμερα από το Υπουργικό Συμβούλιο δύο νομοσχέδια με τα οποία ιδρύεται το εμπορικό δικαστήριο και ναυτοδικείο.

Ανέφερε ότι είχαμε στο παρελθόν εγκρίνει ένα νομοσχέδιο που αφορούσε την ίδρυση του εμπορικού δικαστηρίου, το οποίο παρουσιάστηκε στην Επιτροπή Νομικών, αλλά υπήρχαν κάποιες δεύτερες σκέψεις από πλευράς των δικαστών του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ισραηλινά μαχητικά θα πετάξουν πάνω από την Τεχεράνη, λέει ο Νετανιάχου - Tο Ιράν προειδοποιεί για «πιο σοβαρά» πλήγματα

Ισραηλινά μαχητικά θα πετάξουν πάνω από την Τεχεράνη, λέει ο Νετανιάχου - Tο Ιράν προειδοποιεί για «πιο σοβαρά» πλήγματα

Τύμπανα πολέμου στη Μέση Ανατολή, όπου η κατάσταση για δεύτερη ημέρα παρέμεινε οριακή. Το Ισραήλ έπληξε το Ιράν και το Ιράν το Ισραήλ, ενώ συνεχίστηκαν οι απειλές.

BEST OF TOTHEMAONLINE