ΠΑΣΥΝΟ: «Ο ΟΚΥπΥ προχωρεί στην αξιολόγηση νοσηλευτών του, στη βάση κριτηρίων»

ΠΑΣΥΝΟ: «Ο ΟΚΥπΥ προχωρεί στην αξιολόγηση νοσηλευτών του, στη βάση κριτηρίων»

Ο ΟΚΥπΥ προχωρεί στην αξιολόγηση νοσηλευτών του Οργανισμού,στη βάση κριτηρίων, αναφέρει σε ανακοίνωση η ΠΑΣΥΝΟ, διευκρινίζοντας ότι διαβεβαιώσεις δόθηκαν σε σημερινή συνάντηση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΣΥΝΟ, ο ΟΚΥπΥ ενημέρωσε τη Δευτέρα 06/05 αντιπροσωπεία της ότι εντός του Σαββατοκύριακου ολοκληρώθηκε η πρώτη αξιολόγηση των νοσηλευτών που έχουν υποβάλει αίτηση για πρόσληψη στον οργανισμό.

Συγκεκριμένα, έχει μοριοδοτηθεί ο κάθε υποψήφιος για τη θέση νοσηλευτικού λειτουργού και έχει καταταχθεί σε λίστα προτεραιότητας στη βάση συγκεκριμένων κριτηρίων.

Ο κάθε υποψήφιος έχει το δικαίωμα να υποβάλει ένσταση για τη μοριοδότηση του, εφόσον θεωρεί ότι δεν έγινε ο σωστός υπολογισμός.

Η ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. εκφράζει την ικανοποίησή της για τον χειρισμό του θέματος και τις ενέργειες που αναλήφθηκαν καθώς την περασμένη βδομάδα είχε προβεί σε καταγγελίες αναφορικά με τη διαδικασία που ακολουθείτο και τον τρόπο αξιολόγησης όλων των αιτούντων.

Τα ονόματα των αιτούντων και η αξιολόγησή τους θα αναρτηθούν εντός της ημέρας στην ιστοσελίδα του ΟΚΥπΥ.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στήριξη Χριστοδουλίδη σε Ζελένσκι: Σχεδιάζει επίσκεψη στο Κίεβο τον Δεκέμβρη ο ΠτΔ

Στήριξη Χριστοδουλίδη σε Ζελένσκι: Σχεδιάζει επίσκεψη στο Κίεβο τον Δεκέμβρη ο ΠτΔ

Σειρά σημαντικών συναντήσεων είχε σήμερα στην πρωτεύουσα της Δανίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων, ενόψει της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, όπως ανέφερε η Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων Μαριλενα Ραουνά.