ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: 20χρονος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης - Του στοίχισε ο έλεγχος από την Αστυνομία

ΠΑΦΟΣ: 20χρονος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης - Του στοίχισε ο έλεγχος από την Αστυνομία

Ποινή φυλάκισης και στέρηση άδειας οδήγησης, επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε 20χρονο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος σε υπόθεση τροχαίων παραβάσεων.

Τον 20χρονο ανέκοψαν για τροχονομικό έλεγχο μέλη της Αστυνομίας στις 5 του περασμένου Απριλίου, 2019, ενώ αυτός οδηγούσε μοτοσικλέτα στην οδό Σωτηράκη Μαρκίδη, στην Πάφο. Στην κατοχή του εντοπίστηκε ποσότητα ρητίνης κάνναβης, βάρους 5 γραμμαρίων και ένα μισοκαπνισμένο χειροποίητο τσιγάρο, το οποίο περιείχε κάνναβη και βιομηχανοποιημένο καπνό. Ο 20χρονος αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών. 

Τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του και αφού την επόμενη μέρα, 6 Απριλίου, αυτός κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος. Στις 8 Απριλίου, η Αστυνομία προχώρησε στην άμεση καταχώρηση της υπόθεσης στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, ενώπιον του οποίου κλήθηκε και παρουσιάστηκε ο 20χρονος οδηγός.

Αφού το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 20χρονο στη διάπραξη των αδικημάτων, επέβαλε σε αυτόν ποινή φυλάκισης δύο μηνών και ποινή στέρησης άδειας οδήγησης για περίοδο 4 μηνών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο Γραμμικό Πάρκο - Οι πρώτες πληροφορίες

Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο Γραμμικό Πάρκο - Οι πρώτες πληροφορίες

Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε αργά το βράδυ της Κυριακής στο Γραμμικό Πάρκο στον Στρόβολο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top