Βγήκε από το νοσοκομείο ο Κασίγιας – Οι δηλώσεις του και τι είπε για το μέλλον

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Κασίγιας – Οι δηλώσεις του και τι είπε για το μέλλον

Τέλος καλό, όλα καλά με τον Ίκερ Κασίγιας.

Η περιπέτεια που είχε ο Ισπανός θρύλος με την υγεία του, καθώς είχε υποστεί καρδιακή προσβολή την περασμένη Τετάρτη, ολοκληρώθηκε παίρνοντας εξιτήριο και να πραγματοποιεί δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου, εμφανώς ευδιάθετος και ανακουφισμένος που αφήνει αυτό το περιστατικό πίσω του.

Ο 37χρονος με δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι δεν ξέρει ακόμα το μέλλον του, κάτι που θα το αποφασίσει τις επόμενες εβδομάδες.

«Πρέπει να είμαι ευγνώμων, γιατί είμαι πολύ τυχερός. Θέλω να ευχαριστήσω πολλούς ανθρώπους που με έκαναν να αισθανθώ αγάπη. Πρέπει να χαμογελάμε τέτοιες στιγμές. Είμαι ενθουσιασμένος, που βλέπω τόσους ανθρώπους, που έχουν έρθει εδώ. Πρέπει να περιμένουμε λίγες εβδομάδες ή μήνες. Δεν ξέρω το μέλλον μου, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι είμαι εδώ και μπορώ να σας μιλήσω», είπε μεταξύ άλλων ο πολύπειρος γκολκίπερ.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Η κυπριακή αμυντική βιομηχανία «δεν είναι μόνο ένας πολλά υποσχόμενος τομέας για την οικονομία μας, αλλά συμβάλλει καθοριστικά και στην προσπάθειά μας για ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας μας», αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE